Permanentno se u svetu u kome živimo nameću trendovi večne mladosti, ultimatumi protiv raznih oblika starenja, a sve u cilju imperativnog održavanja trajne lepote.

Do pre par godina termin „anti age“ je bila potpuna nepoznanica za većinu ljudi, a danas je to termin koji se ne može zaobići, počevši od mesta na kojima se upražnjava neobavezna komunikacija, pa sve do profesionalnih mesta, u kojima se obavljaju anti age tretmani podmlađivanja i ulepšavanja kože lica.

Bore na Vašem licu iscrtavaju život kojim živite, ali i Vaš karakter i nekada mogu da oduzmu deo lepote i svežine na licu.

Žene u mlađim godinama kožu lica neguju preventivno, a žene u zrelim godinama, pravilnom negom kože lica, mogu u znatnoj meri usporiti prirodan proces starenja.

Večiti cilj svake žene je njena lepota i nega.

Neretko imamo priliku da čujemo: „Negovana žena je lepa žena“.

Osim nege lica u profesionalnim kozmetičkim salonima, podjednaku važnost ima i kućna nega. Ukoliko želite da što duže odložite podvrgavanje lica estetskim hirurškim doterivanjima, onda je pravi izbor krema protiv bora Sting of beauty.

To je prirodna krema za lice sa pčelinjim otrovom. Prvi koji je skrenuo pažnju na vrednost pčelinjeg otrova bio je Hipokrat, koji je živeo 400 godina pre nove ere.

Pčelinji otrov, koga nazivaju i “zlatnim nektarom” je izuzetno tražen i skup proizvod na tržištu. Cena mu je izjednačena sa cenom zlata! Skoro svima je poznato da pčelinji otrov leči reumatske tegobe, hronični bronchitis, a osim njih pomaže u lečenju autoimunih oboljenja.


Njegova primena je poznata i u estetskoj medicini, na taj način što prirodne kreme protiv bora sa pčelinjim otrovom, služe za učvršćivanje kože lica i podstiču produkciju kolagena i elastina, kao i cirkulaciju kože lica. Kao i svaki otrov, tako i pčelinji, u velikim količinama je smrtonosan, a u malim je lek!

Pčela svoj otrov ubrzigava u neprijatelja, putem svoje žaoke i po tako “obavljenom poslu”, u prirodnim uslovima umire. Anti age krema Sting of beauty sa pčelinjim otrovom je najbolji prirodni botoks i stimulans mladosti i lepote, a izvor joj je potpuno prirodan, bez rizika od negativnih reakcija i bez prisustva sintetičkih materijala koji se koriste u botoksu i filerima.

Ova prirodna krema protiv bora se koristi ujutru i uveče, nanosi se na očišćeno lice i vrat.

Blagim kružnim pokretima se utrljava u kožu lica i vrata, kako bi koža što bolje upila kremu. Pčelinji otrov stvara osećaj blagog pčelinjeg uboda, odnosno peckanja i zatezanja na površini kože lica i vrata, čime se ubrzava protok krvi i stvara anti age efekat.

Krema protiv bora Sting of beauty omogućava hidrataciju kože, deluje protiv nečistoća, popunjava bore i čini ih manje vidljivim, kožu revitalizuje i hrani, usporava proces starenja, a licu daje sjajan i blistav izgled. Anti age krema Sting of beauty sadrži čudotvorni eliksir mladosti u obliku pčelinjeg otorva, koji kožu lica i vrata čini glatkom, sjajnom, učvršćenom i “napetom”, utiče direktno na postojeće bore, na taj način što ih čini manje vidljivim i izraženim, a smanjuje formiranje novih.

Pčelinji otrov poseduje protivupalna, protivgljivična, antibakterijska, analgetička i antipiretska svojstva. U prirodnoj kremi protiv bora Sting of beauty, predstavlja pravi luksuz lepote i mladosti, a ima i reputaciju moćnog anti age efekta. Bore možete trovati i otrovom koji dolazi direktno iz prirode, a čiji je proizvođač pčela radilica!

Pčelinji otrov je u zadnje vreme postao pravi svetski estetski hit! Do skoro su samo slavne holivudske glumice i manekneke mogle uživati u njegovim super moćima, a danas je anti age krema sa pčelinjim otrovom dostupna svakoj ženi.

Glavni zadatak pčelinjeg otrova u prirodnoj kremi protiv bora Sting of beauty je da deluje na nerve i parališe mišiće, koji izazivaju bore, što donekle podseća na botoks, ali sa velikom razlikom, a to je potpuno prirodni način paralisanja bora. Na taj način se pospešuje prokrvljenost kože lica i vrata, što za cilj ima prirodnu regeneraciju kože. Tako se koži “dodaje” ono što prirodnim protokom vremena gubi.

Sa svojim prirodnim sastojcima i ubodima pčele iz kojih se izolovao njihov otrov, anti age krema Stinf of beauty predstavlja moćno oružje protiv bora i esenciju prirodne lepote!

Citat proizvođača anti age kreme Sting of beauty: “Ne postoji žena koja ne želi da ostane zauvek mlada ili da vrati vreme kada bore nisu bile prisutne". Poslednjih nekoliko decenija tražena su nova veštačka, sintetička jedinjenja za ulepšavanje i podmlađivanje, a pčelinji otrov je sve vreme bio tu, na dohvat ruke zanemaren i zaboravljen.

Ono što pčelinji otrov radi u tarapeutske svrhe lečenja, naučnici su preneli u kozmetologiju i dobili proizvod koji na prirodan način stimuliše kožu da se sama regeneriše, bore se popunjavaju i zateže se koža lica. Ispostavilo se da je dobijen "revolucionaran", efikasan prirodni preparat.

Kreme sa pčelinjim otrovom, oduvek su smatrane za alternativu botulinum injekcijama, pa otud i tvrdnja da predstavljaju novi botoks.

Pčelinji otrov u kremama i losionima "prevari" kožu misleći da je blago ubodena.

Na taj način povećava se protok krvi, a u tom delu kože se i stimuliše proizvodnja kolagena i elastina koji popunjavaju bore. Kolagen i sam zateže, odnosno ojačava kožu lica, a elastin, protein, kako mu i samo ime kaže, povećava elastičnost kože”.

Anti age kremu Sting of beauty treba koristiti barem mesec dana, kako bi rezultati bili vidljivi.

Povratne reakcije su fenomenalne!

Prirodnu kremu protiv bora sa intrigantnim imenom Sting of beauty možete koristiti kao alternativnu opciju umesto botoksa, sa napomenom da pčelinji otrov deluje kao “učvršćivač kože”, obraze “štipa” i prokrvljuje, a koži daje blistav i zdrav izgled.

Krema Sting of beaty kao imperativ večnoj mladosti daje prednost pčelinjem orovu, koji je u potpunosti u službi lepote Vašeg lica!

Ne treba da Vas ubadaju pčele da biste imali kožu lica bez bora, dovoljno je da svakodnevno koristite prirodnu kremu protiv bora, sa metaforičkim imenom Sting of beauty - Ubod lepote!