Ove redove posvećujem svima vama koji tragate za jednim preparatom koji će podmladiti vašu kožu lica! Svima vama koje tražite anti age kremu protiv bora koja stvarno deluje. Neverujete da tako nešto postoji? Čekajte samo da čujete moje iskustvo sa kremom sa pčelinjim otrovom! Daću sve od sebe da vam dočaram sve prednosti pa će vam biti jasno zašto je ovo krema za lice zbog koje sam zavolela pčelice!

Moja koža je sklona nepravilnostima

Imam preko 30 godina (neću otkriti tačno koliko „preko“), ali dovoljno je da kažem da je koža sve do anti-age kreme sa pčelinjim otrovom uvek bila problematična, masna, sa aknama, a bore sve uočljivije.

Kupovala sam skupe preparate i neću vas lagati – mnogi su delovali, ali samo kratkoročno. Kada se na kožu stavlja „hemija“ ona nakon nekog vremena jednostavno „odbija da sarađuje“ – postane zasićena.

Kada je koža sklona nepravilnostima - komplikovana je i nega, barem je to bila dok nije proizveden anti-age kozmetički preparat koji sadrži sve blagodeti magije koju stvaraju pčele.

Da li se pronalazite u mojoj borbi? Da? Nastavite čitanje, poslušajte šta su to pčelice uradile za mene!

Krema sa pčelinjim otrovom – čarobne pčele i njihova magija

Bila sam skeptična: „Zar 100% prirodna krema može da bude delotvornija od onih koje imaju veštačke komponenete koje su jače, ma nema šanse“. Pretpostavila sam da će ona nahraniti kožu, ali da rezultati neće biti uočljivi.

Nakon korišćenja shvatila sam da sam bila u velikoj zabludi – kada se odaberu pravi sastojci i pažljivo uklope - moć prirode je jedino što nam je potrebno!

Ovo su prvi rezultati primene:

Nanela sam tanak sloj na čistu kožu i blago utrljala…a onda sledi šok – lice počinje da reaguje, osećam peckanje i blago zatezanje.

Naravno da sam se odmah pogledala u ogledalo i pratila reakcije, kad ponovo doživim iznenađenje – koža je vidno zategnutija, ali i blistavija, mekša na dodir. Pomislila sam: „Fantastično za prvo nanošenje, šta li me čeka narednih dana…“

Kremu za lice sa pčelinjim otrovom koristim već nekoliko sedmica i mogu vam otkriti da boljeg saveznika za negu kože nisam imala.

Lice je i dalje blistavo, koža se sa svakim nanošenjem zateže i regeneriše, nestale su akne, a čudesne pčelice su otklonile i višak masnoće sa pojedinih zona.

U potpunosti sam zamenila sve druge kozmetičke proizvode jer je „magija pčele“ moj anti-age tretman, moja krema za dubinsku negu i regeneraciju kože, maska, dnevna i noćna krema za negu – sve što je koži potrebno nalazi se u samo jednom pakovanju!

Zašto kremu sa pčelinjim otrovom upornom zovem „magijom pčela“?

Pčelinji otrov je oduvek korišćen u terapeutske svrhe, ali ova prirodna krema protiv bora ima dvostruko dejstvo.


BONUS VIDEO: Kako odabrati pravu kremu protiv bora 50+?


Na prvom mestu, ta specijalno definisana doza pčelinjeg otrova izaziva reakciju kože kao posle pčelinjeg uboda. Koža počinje da se „brani“ dovodeći veću prokrvljenost i kiseonik u tretirani deo. Tada se oseća dejstvo i vidljivi su prvi znaci zatezanja, a onda sledi i hranjenje kože za potpun oporavak, detoksikaciju i regeneraciju. Senzacionalni su i svi ostali sastojci i zato se i postiže odličan rezultat:

  • Vitamin E
  • Organski propolis
  • Organski med
  • Ulja jojobe i kantariona
  • Pčelinji vosak

I dok eterična ulja omekšavaju kožu, vitamni E usporava starenje. Propolis je prirodni antibiotik pa smiruje upalne procese na koži poput akni, a za hidrataciju tu je organski med.

Od ovoga stvarno ne može bolje!

Moju „magiju pčele“ i suprug sve češće koristi. Pored smanjenja bora i vidljivo manjih nepravilnosti, otkrio je da je odlična za kožu koja je iritirana brijanjem! „Peckanje“ i ovde pomaže da se proizvede kolagen i koža oporavi.

Ne morate verovati meni na reč, probajte sami. I vaša iskustva će sigurno biti odlična jer priroda ne može da podbaci! Ovako sastavljena prirodna krema protiv bora donosi samo prednosti.


Javite mi iskustva u komentarima ispod teksta, hajde da zajedno širimo čaroliju koju pčelice nose!