EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Popust, ostvaren kod kupovine, zadržava samo registrovani član mreže!


Bez radnog vremena, bez obaveza, bez šefa… bez granica!


Započnite posao koji donosi novac – pod vašim uslovima! Zdravlje je fizičko, psihičko i materijalno blagostanje. Sanovita je prirodan korak ka tome.


Dobro došli u Sanovitu, društvo onih koji se oslanjaju na snagu i bogatstvo prirode. Naši proizvodi su jedinstveni i najvišeg kvaliteta. Ponosno ih promovišemo kao proizvode koji su u potpunosti usmereni na očuvanje i poboljšanje zdravlja svakog njihovog korisnika. Naša poslovna filozofija je prvenstveno zasnovana je na očuvanju prirode i korišćenje njenih resursa koji ne remete njenu ravnotežu. Pronađite svoje mesto i učinite nešto za sebe. Hvala vam što verujete u naše proizvode. I mi verujemo u vas. 


“Zaradu koju ostvarite upotrebite za besplatnu nabavku bilo kojeg proizvoda iz kompletnog asortimana koji se prodaje putem onlajn prodavnice www.sanovita.rs!”Zato želimo da postanete deo našeg tima. Bilo da tražite povoljnije kupovine, dodatnu zaradu ili uspešnu karijeru, mi smo tu da vas podržimo. Radite kada želite, koliko želite i odakle god želite, jer sve je podređeno vama. Osim zarade, nudimo vam i putovanja, druženja, napredovanje… 

Čitav svet novih mogućnosti!Zašto Sanovita


Trajni popusti


Pored mogućnosti da odlično zaradite, imaćete i trajni popust od 15% ili čak 30%, na sledeće kategorije proizvoda:

*Kozmetika

*Dijetetski suplementi

*Hidrogenizacija vode

*Zeolit-proizvodi

*Wellness-proizvodi

*Linija za kuću

*Prečišćavanje vazduha

Zarada


Zaradu na niže navedene kategorije proizvoda, ostvarujete, shodno uslovima Marketing plana, registracijom svakog novog člana koji se pridruži Sanoviti po vašoj preporuci i to navede u Formularu za registraciju.

**Kozmetika

**Dijetetski suplementi

**Zeolit-proizvodi

**Wellness-proizvodi


Razvoj posla


Svakom kupovinom člana koji je povezan sa vama, vaša mreža se širi i zarada raste!

Jednostavno, brzo, bez ikakvih troškova

Registrujte se na našem sajtu i izvršite svoju prvu kupovinu. Odatle sve počinje.


Kako do trajno niže cene za kategorije proizvoda* na koje se primenjuju trajni popusti?

Prvom jednokratnom kupovinom od minimalno 4.800 dinara, automatski stičete pravo na popust od 15%. To znači da će za vas i iznos te prve kupovine odmah biti umanjen i robu plaćate minimalno 4.080 dinara. Ovaj popust je od tog trenutka za vas trajan. Jednokratnom kupovinom od minimalno 12.000 dinara stičete popust od 30%. Iznos te kupovine iznosiće minimalno 8.400 dinara, a vi ćete nadalje trajno imati popust na sve buduće kupovine od 30%.


Ogromne mogućnosti za zaradu

Sve što treba da uradite jeste da, proizvode iz gore navedenih kategorija** preporučite porodici, prijateljima, kolegama… svakome ko će svojom registracijom na našem sajtu postati vaš „radnik“ i čija kupovina će vama obezbediti zaradu. Svim tako registrovanim članovima vi postajete Sponzor. Isto tako, kada se neko registruje po preporuci vašeg „radnika“, automatski se pridružuje i vašoj mreži, pa je time i vaša zarada veća. Svaki od vaših „radnika“ može da bude samo registrovani kupac, a može i da – nezavisno od vas – gradi svoj posao.


Kako vaš posao raste?

Svaki put kada član kom ste Sponzor obavi kupovinu, vi dobijate Direktni bonus – razliku između vašeg popusta i popusta koji ima vaš „radnik“. Svakog meseca pripada vam i Strukturni bonus na zbir svih kupovina članova iz vaše mreže, bilo da ste ih vi registrovali ili su se pridružili preko nekog od vaših „radnika“.


Da, toliko je jednostavno. Više o našem marketing planu i sistemu bodovanja saznajte ovde.


Registrujte se odmah!Nesto nesto nestoSponzor je osoba koja Vas je preporučila za registraciju. Vi na isti način možete biti sponzor drugima što Vam otvara mogućnost za zaradu i druge interesantne benificije. Za više informacija kliknite ovde
Zaštita sajta od spama i zloupotrebe *

Imaš nalog?

Prijavi se!