Nudimo Vam uvek više

Nakon što ste prepoznali vrhunski kvalitet Sanovita proizvoda, ostvarili maksimalni trajni popust od 30%, sigurni smo da ste proizvode preporučili i Vašim prijateljima, koji su stekli ili će steći status članova sa mogućnošću dostizanja trajnih popusta od 15% i 30%. Shodno uslovima definisanim Marketing planom kroz kupovine Vaših prijatelja možete da ostvarite značajne zarade. Pored zarade, pružamo mogućnost druženja, putovanja i osvajanja različitih nagrada. O svim dodatnim stimulacijama ćete biti blagovremeno obaveštavani. Družite se, osvajajte nagrade!


Tromesečne stimulacije

Plaćen boravak na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi od najmanje dva noćenja na jednoj od atraktivnih lokacija u Regionu. Saznaj više.


Stimulcije u oktobri i novembru


Takmičenje za učešće na mitingu, novogodišnjoj proslavi, koji će se održati u restoranu Casa Bianca 11. 12. 2022. Period takmičenja je od 01. 10. do 30. 11. 2022. Uslovi takmičenja za članove Sanovita mreže (dovoljno je ispuniti jedan od navedena dva uslova).

Zbirni PLK (pojedinačne lične kupovine) za oktobar i novembar od minimalno 350 bodova, ili Ukupan iznos obračunatog SB (strukturnog bonusa) za oktobar i novembar od minimalno 250 bodova.

Nagrada se ne može ustupiti drugoj osobi. Prevoz do mesta održavanja mitinga je u režiji nagrađenih. Svaki učesnik stiče pravo da na mitingu kupi za tu priliku posebno izabrane proizvode po specijalnoj ceni!