Prirodno podmlađivanje lica podrazumeva tretmane koji usporavaju proces starenja, uz istovremeno osvežavanje kože 2.

Tretmani prirodnog podmlađivanja lica su potpuno bezbolni, bezbedni i efikasni, bez nuspojava, i upravo to je razlog zbog kog se sve više dama iz sveta šou-biznisa odlučuje da ovim tretmanima zameni dosadašnje konvencionalne metode borbe protiv bora.

Vrste bora

  • Bore na čelu su najčešće mimične bore. Genetika ima veliki uticaj na nastanak ovih bora, jer ako je jedan od vaših roditelja imao bore na čelu, pogotovo ako je to otac, tada su mogućnosti da ih i vi dobijete znatno veće.
  • Bore iznad i oko usana nastaju usled faktora iz okruženja: hladnoće, smoga, izlaganja suncu i ishrane. Područje iznad usana je pri tome najviše zahvaćeno borama.
  • Bore oko očiju takođe nastaju usled uticaja iz okoline, pre svega sunca, i kao posledica brojnih pokreta očnog mišića tokom života. Uticaji iz spoljašnje sredine oštećuju vezivno tkivo i stanjuju kožu, što podstiče razvoj bora
  • Bore između obrva su mimične bore. Nastaju kada se mrštite, ljutite ili predugo gledate u ekran monitora.
  • Bore u uglovima usana i na vratu najčešće se javljaju tek nakon menopauze, kada dolazi do niza promena kod žena, koje izazivaju spuštanje lica. Uzrok je u padu nivoa estrogena koji je odgovoran za proizvodnju kolagena.

Kako usporiti nastanak bora

Godine neminovno ostavljaju trag na koži. Prve bore, takozvane ''smejalice'' se pojavljuju već u dvadesetim godinama, najčešće prvo oko očiju i usana.

Ukoliko vam bore smetaju, već tada je potrebno reagovati. Trebalo bi da se pridržavate sledećeg:

  • ODMOR - dok spavate, organizam luči više hormona, pa će i koža biti elastičnija i odmornija
  • VITAMINI - vitamini A i E primenjeni direktno na naboranu kožu, pomažu obnavljanju kože, stimulišu proizvodnju kolagena
  • ISHRANA - potrebno je da ishrana bude bogata Omega - 3 masnim kiselinama. U jelovnik bi trebalo uvrstiti što više ribe, sirovog voća i povrća.
  • VEŽBANJE - da, i mišićima lica je potrebna vežba kako bi ostali zategnuti i čvrsti: širom otvorite oči i zategnite lice, a zatim pomerajte oči levo - desno 10 sekundi i nakon toga opustite lice. Ovu vežbu ponavljajte svakog dana 3 - 5 puta

"Uz sve nabrojano, potrebno je izbegavati preterano sunčanje, a pri dužoj izloženosti suncu koristiti kreme sa zaštitnim faktorom. Pre spavanja obavezno očistite lice skinite šminku."

Najbolje od prirode za prirodno podmlađivanje kože

Naravno, starenje kože je neminovnost, te će se, pre ili kasnije, uz sve mere predostrožnosti bore pojavljivati sve više i više.

Upravo tu na scenu stupa jedan potpuno prirodni, pouzdan i efikasan proizvod, izrađen po najvišim standardima kvaliteta, njeno veličanstvo - Sting of beauty.

Krema Sting of beauty je domaći proizvod, izrađen od potpuno prirodnih sastojaka. Aktivna komponenta je pčelinji otrov, koji je danas sredstvo prvog izbora u lečenju bora.

"Kreme sa pčelinjim otrovom koriste najveće svetske zvezde: Mišel Fajfer, Kajli Minog, Viktorija Bekam, Kejt Midlton..."

Pčelinji otrov deluje dvostruko: poboljšava obnavljanje tkiva i stimuliše proizvodnju kolagena na potpuno prirodan način.

Pored pčelinjeg otrova, ova krema sadrži već pomenuti vitamin E, kao i ulja jojobe i kantariona, koja umiruju kožu.

Organski propolis u kremi deluje kao prirodni antiseptik ima ulogu u čišćenju lica i predstavlja idealno sredstvo za borbu protiv akni i bubuljica. Organski med bogat enzimima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama ishranjuje i hidrira kožu.

Krema Sting of beauty je faktički 5 proizvoda za zdravu kožu u jednom, i predstavlja rešenje za potpunu negu kože lica.

Ona prodire duboko u epiderm i stimuliše prirodnu regeneraciju kože. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj prirodnoj formuli, efikasna je u borbi protiv bora. Ublažava nepravilnosti na koži, podstiče ćelijski metabolizam i stvaranje kolagena, neophodnog za regeneraciju zrele kože. Vlaži, hrani i neguje kožu vraćajući joj zategnutost i prirodni sjaj.

Kako koristiti Sting of beauty kremu za prirodno podmlađivanje lica

Krema Sting of beauty je izrađena od potpuno prirodnih sastojaka i predstavlja proizvod za prirodno podmlađivanje lica. Odgovara svim tipovima kože, i može se koristiti i kao dnevna i kao noćna krema.

Takođe, može se koristiti i kao maska za lice.

Ukoliko se koristi kao krema: ujutru i uveče se nanese tanak sloj kreme ravnomerno preko lica i vrata, nežnim masiranjem, u trajanju od 1-2 minuta.

Ukoliko se koristi kao maska: nanese se deblji sloj kreme na lice i vrat, umasira se i ostavi da deluje 20 minuta, a višak se ukloni.

Krema se lako razmazuje pa je potrebna veoma mala količina za jednu upotrebu.

Uz ''Žaoku lepote'' zaboravićete na bore, a vaše lice će imati mladalački izgled i sjaj.

KUPI ODMAH