EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Olovka za akupresuru sa magnetom


Magnetni štapić za akupresuru, veoma je pogodan za stimulaciju akupresurnih tačaka, bilo da ga koristite na sebi ili drugoj osobi. Štapić je napravljen od medicinskog čelika, a na njegovim krajevima nalaze se dva magneta veći i manji, jačine od 0,25-0,35 T.
Trenutno nije raspoloživo.

Magnetni štapić za akupresuru može vam pomoći da otklonite energetske blokade, podignete nivo energije u telu, umanjite bol i da se opustite. 


Magnetni štapić može biti od velike koristi i terapeutima koji se bave akupunkturom, su-jok terapijom, refleksologijom i stimulacijom aši tačaka.


Tradicionalna kineska kultura definiše Qi /či/ kao vitalnu silu odnosno životnu energiju koja čini deo svakog živog bića. Qi povezuje fizičko telo sa njegovim prirodnim okruženjem kako bi se formirala integrisana celina koja ispravno funkcioniše a tok Qi-a kroz meridiane određuje da li ćemo biti zdravi ili bolesni. Blokada životne energije dovodi do bolesti, a kada se njen normalan protok kroz meridiane ponovo uspostavi naše telo se postepeno isceljuje. 


Važno!!! 

• Ljudi kojima je ugrađen pejsmejker ili drugi elektični uređaj ne bi trebalo da koriste štapić u blizini pejsmejkera.

• Trudnice ne treba da stavljaju magnetni štapić u predelu stomaka i karlice a poželjno je da skonsultuju svoje lekare pre upotrebe.

• Magnetni štapić ne stavljati na otvorene rane

• Magnetna terapija je pomoćno sredstvo i dopunski prirodni vid terapije i ne sme zameniti standardne terapijske metode i procedure, lekarske i sistematske preglede.

• Magneti mogu da oštete kreditne i druge magnetne kartice, s toga ih nemojte nositi i ostavljati u neposrednoj blizini poveza.


Neželjeni efekti 

Magnetna terapija i refleksologija u principu nemaju neželjenih efekata. U nekim slučajevima može doći do prolazne reakcije (pojačanje bola, pojačano znojenje, osećaj toplote, blaga vrtoglavica, pojačan priliv energije, blago povećanje pritiska, osećaj lupanja srca), koja ukazuje na činjenicu da je telo počelo da reaguje na terapiju. Period adaptacije je individualan i zavisi od osobe do osobe. 

SKU 4100-1
Jedinica Mere komad
Zemlja porekla Nemačka
Uvoznik NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun