EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Podmetač za čaše sa magnetima


Magnetni podmetač – od nerđajućeg čelika sa 3 magneta jačine 0,18T namenjen je za magnetizaciju vode. Posebno su podobni za bokale ili goste koji žele da osete ukus izvorske vode u Vašem domu.


Trenutno nije raspoloživo.

Magnetni podmetač namenjen prevashodno za magnetizaciju vode u flaši ili bokalu. Voda je univerzalni medijum koji ne samo da je odgovoran za hidrataciju ćelije, već i za regulaciju telesne temperature, transport svih materija u organizmu proizvodnju hormona i neurotransmitera, generisanje električne i magnetne energije unutar svake ćelije u organizmu i detoksikaciju - pre svega jetre i bubrega. Zato je kvalitet i iskoristljivost vode u telu od vitalnog značaja za naš organizam. Pod uticajem magneta dolazi do polarizacije molekula vode, smanjuje se ugao između vodoničnih veza, formiraju se manji klasteri koje ćelija lako može da iskoristi za svoje potrebe.


Magnetni podmetač preporučuje se svima i u svakoj prilici bilo da ste u svom domu ili van njega. Možete ga staviti u torbicu i poneti sa sobom i piti namagnetisanu vodu kada god to poželite. Druge proizvode za magnetizaciju vode možete pogledati OVDE:


NEŽELJENI EFEKTI: nisu poznati.


Zemlja porekla: Nemačka, Bingen

SKU 3147-1
Jedinica Mere komad
Zemlja porekla Kina
Uvoznik NOBNEK d.o.o.Prve pruge 1d, Zemun