EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Magnetni roler za lice


Magnetni roler za lice 3D roler sa dve rotirajuće masažne kugle, 6 magneta svaki jačine 0,22T i 8 germanijumskih loptica. Namenjen je za stimulaciju cirkulacije u predelu lica i poboljšanje limfne drenaže.


Trenutno nije raspoloživo.

Magnetni roler za lice najbolje je koristiti izjutra nakon umivanja i uveče pre spavanja. Na čisto i suvo lice prisloniti roler i tokom 3-5 minuta nežno masirati lice, kako bi se stimulisala cirkulacija i poboljšala limfna drenaža. Masažu započeti od vrata prateći zatim linije lica (prikazano u lifletu koji se dobija uz roler) ponavljajući svaki pokret 3-8 puta sa obe strane lica. Za predeo ispod očiju i oko usana koristiti nežno samo jednu kuglu masažera. Nakon masaže može se na lice naneti odgovarajući serum ili krema. Naša preporuka je da se kombinuje sa prirodnom Sanovita kozmetikom jer se na taj način postižu najbolji rezultati.


Magnetni roler za lice preporučuje se u cilju poboljšanja mikrocirkulacije lica; poboljšanja limfne drenaže; stimulacije mimične muskulature; prevencije pojave bora i umanjenje već postojećih.


NEŽELJENI EFEKTI

Magnetna terapija u principu nema neželjenih efekata. U nekim slučajevima može doći do prolazne reakcije (pojačanje bola, pojačano znojenje, osećaj toplote, blaga vrtoglavica, pojačan priliv energije, blago povećanje pritiska, osećaj lupanja srca), koja ukazuje na činjenicu da je telo počelo da reaguje na primenu magneta. Period adaptacije je individualan i zavisi od osobe do osobe.


VAŽNO!!!

Magnetna terapija je pomoćno sredstvo i dopunski prirodni vid terapije i ne sme zameniti standardne terapijske metode i procedure, lekarske i sistematske preglede.

Magneti mogu da oštete kreditne i druge magnetne kartice, s toga ih nemojte nositi i ostavljati u neposrednoj blizini poveza.


Informacije o održavanju: ne koristiti istovremeno sa drugim proizvodima za negu. Nakon upotrebe očistiti vlažnom krpom.


Zemlja porekla: Nemačka, Bingen

SKU 4090-1
Jedinica Mere komad
Zemlja porekla Kina
Uvoznik NOBNEK d.o.o.Prve pruge 1d, Zemun