EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Magnetne papuče - L


Magnetne papuče - sa 6 neodimijumskih magneta u svakoj papuči svaki jačine 0,12T, stimulišu refleksogene zone u predelu stopala, garantujući osećaj potpunog komfora pri kretanju, zahvaljujući neklizajućem đonu.


Trenutno nije raspoloživo.

Magnetne papuče zahvaljujući neodimijumskmi magnetima smeštenim unutar uloška stimulišu refleksogene zone na stopalu koje odgovaraju unutrašnjim organima. Stimulacijom refleksogenih zona na stopalu, podstiče se proizvodnja hormona endorfina (hormona sreće) i serotonina koji su indikatori dobrog raspoloženja. Dosadašnja klinička ispitivanja potvrdila su efikasnost magnetnih papuča i uložaka, kod periferne polineuropatije, zbog čega ih posebno preporučujemo dijabetičarima. Svakodnevnim nošenjem magnetnih papuča, normalizuje se protok krvi i limfe u različitim delovima tela, otklanjaju se blokade u protoku telesne energije i postiže se energetska ravnoteža u odgovarajučim organima i žlezdama. Kod osoba obolelih od artritisa i gihta magnetne papuče mogu umanjiti bol i otok i na taj način se obolelima može olakšati obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Posebno su pogodne za starije osobe kojima inače prija nošenje sobnih papuča i koje se ne kreću dovoljno van svog doma.


Magnetne papuče - preporučuju se kod problema sa koštano zglobnim sistemom, bolova u kičmi, grčeva u listovima, loše periferne cirkulacije, otoka u predelu potkolenica, artritisa i gihta, periferne polineuropatije i radikulopatije; za stimulaciju refleksogenih zona, stimulaciju metabolizma.


NEŽELJENI EFEKTI

Magnetna terapija statičkim magnetnim poljima u principu nema neželjenih efekata. U nekim slučajevima može doći do prolazne reakcije (pojačanje bola, pojačano znojenje, osećaj toplote, blaga vrtoglavica, pojačan priliv energije, blago povećanje pritiska, osećaj lupanja srca), koja ukazuje na činjenicu da je telo počelo da reaguje na primenu magneta i u tim slučajevima potrebno je postepeno navikavanje. Period adaptacije na magnete je individualan i zavisi od osobe do osobe.


VAŽNO!!!

  • Ljudi kojima je ugrađen pejsmejker ili drugi elektični uređaj trebalo bi da izbegavaju nošenje magneta u blizini pejsmejkera.
  • Izbegavati nošenje magnetnih papuča kod osoba kojima je dijagnostikovana tromboza ili postoji povećana sklonost ka trombozi ili ukoliko postoje drugi poremećaji koagulacije krvi.
  • Magnetna terapija je pomoćno sredstvo i dopunski prirodni vid terapije i ne sme zameniti standardne terapijske metode i procedure, lekarske i sistematske preglede.
  • Magneti mogu da oštete kreditne i druge magnetne kartice, s toga ih nemojte nositi i ostavljati u neposrednoj blizini poveza.


Informacije o održavanju: Ručno pranje neagresivnim sredstvima i detrdžentima na 30oC. Sušiti na vazduhu. Ne suiti fenom, ne sušiti u sušilici ili mikrotalasnoj rerni: Sušiti na vazduhu.


Zemlja porekla: PRC

Uvoznik: Nemačaka

SKU MW4020-2
Jedinica Mere komad
Boja Plava
Veličina L
Zemlja porekla Kina
Uvoznik NOBNEK d.o.o.Prve pruge 1d, Zemun