Gel za vene za bolju cirkulaciju sa nevenom i divljim kestenom


Gel za vene sa nevenom i divljim kestenom, sadrži veoma efikasne aktivne supstance lekovitog bilja, koje pomažu kod teškoća u cirkulaciji, nastalih kao posledica proširenih vena, ispucalih kapilara i oštećenja zidova krvnih sudova.

Trenutno nije raspoloživo.

Special Care Vein Gel


Gel za vene sadrži veoma efikasne aktivne supstance lekovitog bilja, koje pomažu kod teškoća u cirkulaciji, nastalih kao posledica proširenih vena, ispucalih kapilara i oštećenja zidova krvnih sudova.


Divlji kesten (Aesculus hippocastanum) je jedan od najboljih i najdragocenijih lekova prirode, sadrži aktivnu komponentu escin, koja je odgovorna za smanjenje otoka i bola. Ekstrakt divljeg kestena smanjuje upalne procese, pomaže kod proširenih vena, venskih upala, povećava njihov tonus i smanjuje edeme, pospešuje kapilarnu cirkulaciju.


Neven (Calendula officinalis) je najšire korišćena biljka u fitoterapiji širom sveta. U narodnoj medicini koristi se za terapiju svih stanja u kojima je potrebno da se regeneriše koža, kod rana koje sporo zarastaju, opekotina i posekotina.

Povećava čvrstinu kože i omogućava adekvatnu hidrataciju.

Pojedine komponente Nevena deluju na relaksaciju mišića i smanjuju grčeve u nogama. Redovnom primenom gela za vene smanjićete osećaj težine u nogama, stimulisaćete perifernu cirkulaciju i smanjujiti otoke, bol ove i druge neprijatnosti koje mogu nastati kao posledica slabosti venske cirkulacije.


Način upotrebe:

Gel se nanosi laganim kružnim pokretima nekoliko puta dnevno.


Sastav:

Voda, alkohol, ekstrat divljeg kestena, neven, kamfor, acrylates/C10-3 alkyl, acrylate crosspolymer, mentol, sodium hidroksid, benzil alkohol, salicilna kiselina, sorbinska kiselina.

Tabela Veličina
SKU SV3035
Jedinica Mere komad
Težina po komadu 275 g
Zemlja porekla Hrvatska
Uvoznik NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun