EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Dnevna aktivna krema za osetljivu kožu 50ml


Dnevna aktivna krema za osetljivu kožu, bogata biljnim uljima (pšeničnih klica, makadamije, gavez), koje podstiču cirkulaciju u koži i intenzivniju razmenu materija.

Trenutno nije raspoloživo.

Active Face Care Day Cream


Ulje pšeničnih klica (Triticum vulgare) jedan je od najvažnijih prirodnih izvora vitamina E, ali je i prirodno sredstvo za podmazivanje sa sposobnošću zadržavanja vlage unutar kože na duže vreme.

Takođe je dobro poznati prirodni antioksidant koji usporava starenje.


Ulje makadamije (Ternifolia) se izuzetno lako i brzo upija, bogato je vitaminom A koji obnavlja ćelije i jača imunološki sistem, kao i vitaminom E koji usporava starenje.

Ulje makadamije je takođe vrlo efikasno u zaštiti od UVA i UVB zračenja, te ovu kremu možete namazati i pre izlaganja suncu.

Zaštiti od sunca dodatno doprinosi i zeolit kao znažan antioksidans.


Gavez (Symphytum officinale) - je veoma bogat alantoinom, prirodnom supstancom koja ima vlažeći efekat, poboljšava glatkoću kože, poboljšava ljušćenje gorjih slojeva “mrtvih” ćelija kože čineći je svežom.


Hidratantna krema za Vašu potpunu dnevnu zaštitu i negu.

Dnevna krema kreirana je da štiti i neguje kožu tokom celog dana.

Idealna je podloga za dekorativnu šminku. Ako imate osetljivu kožu, možete osetiti kao da koža lagano bridi i da se crveni.

Krema je vrlo aktivna, bogata biljkama koje podstiču cirkulaciju u koži i intenzivniju razmenu materija.

Voda se na koži ne zadržava dugo pa gubitak vlage treba nadoknaditi dnevnom kremom koja sadrži supstance zadužene da poboljšavaju njeno vlaženje.


Način upotrebe:

Koristi se svako jutro samostalno ili nakon hidratantnog seruma protiv bora, laganim nanošenjem na kožu lica, oko očiju, u predelu vrata ili dekoltea.


Sastojci:

Voda, ulje pšeničnih klica, susamovo ulje, kakao maslac, ulje makadamije, biljni vosak, zeolit, koren gaveza, bokvica, ylang-ylang, ulje kamilice, konzervisano sa kalijum-sorbatom uz dodatak candelilla/jojoba/rice brain polygliceryl-3 esters (sertifikovani prirodni emulgator).

SKU SV3001
Jedinica Mere komad
Zemlja porekla Hrvatska
Težina po komadu 55 g
Uvoznik NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun