EKSKLUZIVNO U SRBIJI

SanoVita krema 50ml - Krema za problematičnu kožu


Krema za problematičnu kožu, sa propolisom i ruzmarinom, čisti pore, balansira kožu, regulisanju rada lojnih žlezda i ubrzano sprečava upalne procese.

Trenutno nije raspoloživo.

Special Face Care Repair Cream


Propolis je poznati prirodni antibiotik koji uz to ima i antivirusno i antiseptičko dejstvo, potrebno za prevenciju i eliminaciju akni.

Propolis čisti pore, balansira kožu i ubrzano sprečava upalne procese.


Ruzmarin (Rosmarinus officinalis) se takođe u vidu eteričnog ulja, koristi u kremama koje su prvenstveno namenjene nezi masne kože, zato što blagotvorno dejstvo ispoljava u regulisanju rada lojnih žlezda. Koristi se i u tretmanu akni. Intenzivira prokrvljenost kože, eliminiše toksine i nagomilavanje vode u tkivu što omogućava njegovu široku primenu.


Ovaj proizvod sadrži biljke koje povoljno utiču na dubinsko čišćenje kože, ne remeteći pri tome rad žlezda u potkožnom tkivu. Krema nakon nanošenja ostaje na koži i tako ima jače i produženo delovanje, stoga ju je važno koristiti nakon čišćenja tonikom.


Način upotrebe:

Krema je hidratantna i pogodna za dnevnu negu, dok se u toku noći koristi regenerativna krema za nečistu i problematičnu kožu. Nanosi se posle čišćenja lica tonikom.

SKU SV3018
Jedinica Mere komad
Zemlja porekla Hrvatska
Težina po komadu 55 g
Uvoznik NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun