EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Peptidni serum protiv bora i starenja kože


Peptidni serum protiv bora i starenja kože. Peptidi najdelotvornije replikuju ćelije kolagena u koži i na taj način pojačavaju obnovu kože i povećavaju njenu elastičnost.

Trenutno nije raspoloživo.

Special Face Care Peptide Serum


Palmitoil tripeptid - 38 je anti-age supstanca koja se koristi protiv bora i starenja kože. Izveden je iz tripeptida KMK koji se prirodno nalazi u kolagenu VI i lamininu.

Dosadašnje In vitro studije su pokazale da palmitoil tripeptid 38 pokazuje efekat sličan matrikinu koji stimuliše sintezu šest glavnih proteina: hijaluronske kiseline, fibronektina, laminina 5, kolagena I, II, IV.


Palmitoil tripeptid - 1 je supstanca koja je u stanju da popravi vidljiva oštećenja kože i da ojača njene potporne elemente.


Aloja - odgovara svakom tipu kože, može pokupiti višak sebuma i pomoći gnoju da izađe, istovremeno regenerišući kožu. Čuva njenu elastičnost i jača njenu zaštitnu barijeru sprečavajući prodor mikroorganizama koji dodatno mogu oštetiti kožu.


Peptidni serum sprečava nastajanje bora, smanjuje vidljivost i dubinu bora od 30 do 100%, poboljšava elastičnost kože, pojačava obnovu kože i podstiče proizvodnju kolagena.


Peptidi najdelotvornije replikuju ćelije kolagena u koži i na taj način pojačavaju obnovu kože i povećavaju njenu elastičnost.

Peptidi su omiljeni u dermatološkim ordinacijama kao jedan od najsavremenijih tretmana za ublažavanje dubokih bora.

Peptidni serum namenjen je koži na kojoj su vidljive bore, postiže odlične rezultate ako se redovno koristi (2 puta dnevno), čak i kod starijih osoba sa trajnim borama vidljive su promene na koži.


Način upotrebe:

Za optimalan rezultat najbolje je serum koristitii kao podlogu kremi za lice.

Ako smo propustili nanošenje seruma pre kreme, možemo ga upotrebiti posle ili tokom dana.


Sastav: voda, sok lista Aloje, glicerin, phenoxyethanol, hijaluronska kiselina, ethylhexylglycerin, limunska kiselina, Carbomer, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Polysorbate 20, Sodium benzoate, kalijum sorbat, Palmitoyl Triteptide-38, Palmitoyl Triteptide-1 Palmitoyl Triteptide-7

SKU SV3043
Jedinica Mere komad
Zemlja porekla Hrvatska
Težina po komadu 33 g
Uvoznik NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun

Akcije i popusti

Aparat za vakuumiranje Premium Aparat za vakuumiranje Premium
TOP

Aparat za vakuumiranje Premium

17,880.00 12,516.00 RSD
Stoni gril 5 u 1 Stoni gril 5 u 1
TOP

Stoni gril 5 u 1

34,080.00 23,856.00 RSD

Top Ponuda

Detoxamin prah 200 gr
TOP

Detoxamin prah 200 gr

6,000.00 4,800.00 RSD
Stoni gril 5 u 1 Stoni gril 5 u 1
TOP

Stoni gril 5 u 1

34,080.00 23,856.00 RSD