EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Ključ zadovoljstva za nju i njega


Ovaj set proizvoda za nju i njega predstavlja sveobuhvatnu podršku za vaše seksualno zdravlje, kombinujući inovativno rešenje za trenutno poboljšanje sa dodatkom ishrani koji podržava dugotrajno seksualno blagostanje.


Trenutno nije raspoloživo.

ZA DOBRU POTENCIJU IMAMO PREVENCIJU

 

Na naš seksualni život utiču mnogi faktori, koji ne uključuju samo biologiju, godine starosti, zdravstveno stanje već i faktore sredine, upotrebu lekova, stavove, okruženje ali i stresne situacije kojima smo svakodnevno izloženi.  Muškarci i žene su različiti kada su u pitanju misli, osećanja, fantazije i ponašanje ali ono što im je zajedničko je želja da se potpunosti prepuste seksualnom užitku. Set koji Vam nudimo je upravo ono čemu svi težimo – obostrano zadovoljstvo. Krema pK24 -  za povećanje libida kod žena i Activ man kafa - namenjena muškarcima za poboljšanje potencije.

Detaljnije:

Krema PK24 – na bazi aloje i biljnog glicerina dramatično poboljšava seksualno zadovoljstvo žene bez obzira na godine starosti,podiže libido, stimuliše uzbuđenje i poboljšava seksualni interes i želju, povećava intenzitet i učestalost vaginalnih orgazama.

Preporučuje se posebno starijim ženama jer ublažava suvoću vagine i bolne odnose koji mogu nastati kao posledica toga, istovremeno zatežući zidove vagine. Efekti se mogu osetiti već nakon 10 min a užitak traje tokom 24h.

Activ man coffee – idealan način da uz samo jednu šoljicu kafe dnevno, povratite svoje samopouzdanje i poboljšate potenciju. Prirodan preparat na bazi kafe arabike, trave uspaljenog jarca, žen šena i godži bobica je afrodizijak pred kojim ni jedna žena neće ostati ravnodušna. Kombinacija lekovitih biljaka i koefeina povećava protok krvi unutar penisa dovodeći do erekcije i podizanja nivoa energije uz istovremeno povećanje adaptacije na stres.

Upozorenja:

Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka, deci, trudnicama i dojiljama,osobama sa srčanim oboljenjima i hipertenzijom. Izbegavati istovremeno uzimanje sa energetskim napicima, kafom i drugim napicima i lekovima koji sadrže kofein. Korisnici koji imaju poznate zdravstvene probleme ili upotrebljavaju druge lekove, pre početka korišćenja preparata treba da potraže savet lekara ili farmaceuta.  Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

SKU AMC-PK24
Jedinica Mere komplet
Uvoznik Nobnek, Prve Pruge 1d