EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Hijaluronski serum sa vitaminom C


Vitaminski serum sa vitaminom C i hijaluronskom kiselinom, smanjuje hiperpigmentacije, oksidativni stres, ublažava prve bore, poboljšava mladalački izgled kože, vraća koži njenu čvrstinu i podstiče proizvodnju kolagena

Trenutno nije raspoloživo.

Special Face Care

Hyaluronic Serum With Vitamin C


Vitaminski C serum obogaćen hijaluronskom kiselinom i MSM-om na kožu deluje kao snažan antioksidans i podstiče proizvodnju kolagena.

Poznato je da veliko zagađenje vazduha kome je većina nas izložena, prouzrokuje ubrzano starenje kože i hiperpigmentaciju.

Dermatološka testiranja dokazala su snažan efekat vitamina C u smanjenju oksidativnog stresa kože, te je njegova kombinacija sa hijaluronskom kiselinom čini jednim od najsnažnijih antioksidanasa koji učvršćuju kožu i podstiču proizvodnju kolagenih vlakana.

U proizvodnji ovog seruma upotrebljen je estar vitamina C koji se postepeno ‘otpušta’ u kožu i ima produženo delovanje, jer je opšte poznato da je C vitamin snažna kiselina rastvorljiva u vodi i kao takva nepodesna za upotrebu direktno na koži i nestabilna u kontaktu sa vazduhom.

Vitaminski serum C namenjen je mlađim osobama s prvim borama ili nepravilnostima kao što su fleke ili ožiljci.

Posebno se preporučuje svima koji najveći deo vremena provode u zatvorenim prostorima ili delovima grada gde je primetno zagađenje vazduha.

Smanjuje hiperpigmentacije na koži, smanjuje oksidativni stres, ublažava prve bore, poboljšava mladalački izgled kože,vraća koži njenu čvrstinu i podstiče proizvodnju kolagena, jer sadrži 10% aktivnog vitamina C.


Način upotrebe:

Na očišćeno lice i vrat Mlekom za čišćenje i Tonikom ili Micelarnom vodom, nanosi se serum.

Za optimalan rezultat najbolje je serum koristiti kao podlogu za dnevnu kremu.

Koristi se dva puta dnevno.


Sastav:

voda, natrijum askorbil fosfat(vitamin C), sok lista Aloe Vere, MSM (dimethyl sulfone) , limunska kiselina, phenoxyethanol, hijaluronska kiselina, ethylhexylglycerin, kalijum sorbat, sodium benzoat.


Aktivni sastojci: Vitamin C 10%, MSM, hijaluronska kiselina

SKU SV3042
Jedinica Mere komad
Zemlja porekla Hrvatska
Težina po komadu 33 g
Uvoznik NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun