EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Dezodorans krema-ruzmarin i limun


Deo-krema sa esencijalnim uljima i mikro kristalima - sa antibakterijskim efektom za neutralizaciju neprijatnih mirisa. Sanovita dezodorans krema ruzmarin i limun je savršena kombinacija dezodoransa i prirodne kreme sa ši puterom (Shea buter) za brigu o vašoj koži.

Trenutno nije raspoloživo.

Body Care Deo Cream Rosemary & Lemon


Ulje limuna (Citrus Lemon Fruit Oil) – Pored prijatnog i osvežavajućeg mirisa, ulje limuna ima antibakterijsko, antioksidativno i antiseptično dejstva.

Normalizuje rad lojnih žlezda i uklanja mrtve ćelije sa površinskog sloja kože.


Ulje ruzmarina (Rosmarinus Officinalis Leaf Oil) – Ulje ruzmarina ima tonizirajući efekat na kožu i podstiče regeneraciju kože.

Poboljšava cirkulaciju krvi i limfe i ima jak antigljivični i antibakterijski efekat.


Shea buter (Butyrospermum Parkii Butter) – Bogat je svim kompleksnim jedinjenjima koja su neophodna koži; nezasićenim masnim kiselinama, mineralima i vitaminima A, E, F. Preporučuje se za negu i hidrataciju suve i iritirane kože nakon brijanja i depilacije.


Ovi prirodni sastojci vrhunskog kvaliteta čine Sanovita dezodorans kremu sa ruzmarinom i limunom pravim izborom za vašu kožu.


Način upotrebe:

Naneti kremu u tankom sloju (veličine graška) na čistu kožu posle tuširanja. Sačekati da upije, kako bi se izbegli masni tragovi na odeći.

SKU SV3039
Jedinica Mere komad
Zemlja porekla Hrvatska
Težina po komadu 55 g
Uvoznik NOBNEK doo, Prve Pruge 1d, Beograd, Zemun