EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Intimna nega savremene žene

Intimna nega savremene žene

Intimno zdravlje i nega žene je nekada bila tabu tema, ali vidim da se sve više bez stida priča o tome. Danas žene bez problema pričaju o svom telu, seksualnosti i problemima koju su za to vezani. Kao žena i majka koja je rodila dvoje dece moram da priznam da stvari "tamo dole"  nisu kao što su bile pre dece.

Normalno je da starimo, ali ne treba da prihvatamo kao normalno da se u dugim vezama i brakovima vremenom zanemaruju ne samo odnosi, već i uživanje oba partnera u njima. 


 

Normalno je da se posle trudnoće i porođaja mišići vagine opuste. Dodajte tome i prirodan proces starenja i opuštanja kože. Mišići gube svoj tonus, imaju manju snagu kontrakcije i nedostatak kontrole. Sa godinama ženski polni organi gube svoju elastičnost i vlažnost. Seks je normalna i veoma bitna stvar u životu jedne žene. Ženina seksualnost je u sprezi sa njenim samopouzdanjem i mentalnim zdravljem, godine nemaju veze sa tim.

 

Kada mi je prijateljica prvi put pomenula PK24 kao nešto što će poboljšati seksualni život i doprineti samopuzdanju, zacrvenela sam kao bulka. Nažalost još uvek mnogo nas crveni na temu seksa. Teška srca sam prihvatila poklon od prijateljice, ali sam ga ipak prihvatila. 


Šta sam uradila prvo kad sam dobila kremu PK24?


Naravno , istražila sve o njoj! Ne volim da stavim na lice nešto što ne znam šta je, a kamoli na svoje intimne delove.


 

Šta se nalazi u PK24 kremi?


Sastav PK24 je aloja, vitamini A,C i E, biljni glicerin, kalijum stipsa ( prirodni mineral, jestiv, rastvoriv u vodi, nalazi se u prašku za pecivo), natrijum citrat koji je zadužen za pH kontrolu i sprečava rast bakterija, kao i blaga prirodna aroma trešnje koja se koristi u prehrambenoj industriji.

PK24 je siguran za oralni seks, kao i za seks sa kondomima. Kremu su stvorile žene za žene. Ne sadrži hormone, ni dodatne stimulanse, ne sadrži mentol, hamamelis, CBD i manjkani hrast.

Krema je američki proizvod i poseduje sve sertifikate i prošla je stroge kontrole kvaliteta, stabilnosti, sanitarne proizvodnje, kao i sva mikroboiloška ispitivanja.


Idemo dalje... kako se koristi PK24?


Jedna bočica od 30 ml je dovoljna za 60 aplikacija.

Kremu bi po pravilu trebati nanositi jednom dnevno. Za bolji efekat zatezanja i jače orgazme i užitak možete je naneti i dva puta dnevno, ali ne treba preterivati!!!! Proizvod pre upotrebe treba protresti.



PK24 se primenjuje interno, tako što se na čist prst istisne jedna pumpica proizvoda i nežno se interno nanese, kružnim pokretima za bolju pokrivenost. Nakon desetak minuta proizvod se upije, te se nakon toga možete kupati, vežbati i nastaviti sa redovnim dnevnim aktivnostima.

PK24 je veoma jednostavan za primenu, potrebno je  samo 3 sekunde! Formula PK24 se na koži ponaša prirodno i vaš partner ne može da otkrije da ste je naneli, ukoliko mu to ne kažete.

 

Vaš partner može samo da otkrije druge snažne osećaje i iskustva kada vi nanesete PK24. Efikasan je za žene, bilo kog uzrasta u svakoj fazi života.

Proizvod je medicinski istražen, klinički dokazan, potrošački dokazan.


PK24 je fenomenalna alternativa hiruškog V-zatezanja i podmlađivanja.


 


Šta mogu da kažem iz iskustva posle PK24?


Ova krema nije namenjena isključivo i samo kako bi žena uživala. Ona jeste prvenstveno namenjena ženama, ali sa ovom kremom uživaju oba partnera. Krema podstiče prirodno podmazivanje i vlaženje , povećava gipkost i ublažava bolne seksualne odnose. Krema PK24 pojačava osećaje i dostizanje vrhunca je brže i intenzivnije. Naprosto je efekat trenja i klizanja takav da dolazi do savršene i efikasne stimulacije. Mogu samo da kažem da će vaš muškarac biti oduševljen. Ne postoji ništa sekspilnije od žene koja uživa i koje je puna novootkrivenog samopouzdanja u spavaćoj sobi.

Neka počne ponovo faza medenog meseca!

Podeli