EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Zeozub - Prirodna Pasta za Zube

Zeozub - Prirodna Pasta za Zube

Osnovna i glavna preventiva protiv karijesa i drugih oboljenja usne duplje i zuba jeste lična higijena.Pranje zuba treba da bude redovno i detaljno posle svakog obroka.Uglavnom paste za zube sadrže u sebi fluor za koji se ispostavilo  da ima neka neželjena dejstva kao npr.oštećenje desni, nagrizanje služokože,stvaranje kamenca na zubima i smetnje  u normalnom funkcionisanju organizma.Zbog svega toga dugo se tragalo za prirodnom supstancom koja će pomoći u prevenciji i zaštiti zuba i usne duplje .a ujedno neće škoditi  usnoj duplji i našem organizmu.Prirodni element za rešenje ovog problema je zeolit .

Za zeolit s pravom možemo reći da je najefikasnije sredstvo u borbi protiv dejstva slobodnih radikala i za neutrlizaciju njihovog delovanja,najjači antioksidant i stimulans imunog sistema.  Moderan i brz način života nametnuo nam je  lošu ishranu,stres,razna zagađenja,preteranu izloženost zračenju što za posledicu ima najezdu slobodnih radikala-štetnih materija koje napadaju naš organizam, zato treba da koristimo kvalitetne antioksidante kako bi sprečili dalja i veća oštećenja.

Pored čistog zeolita koji sam po sebi može sprečiti pojavu paradentoze i stvaranje kamenca i bakterija u ustima, postoje i proizvodi  koji pored zeolita sadrže i biljne komponente koje dodatno mogu imati pozitivan uticaj na negu zuba, po čemu se upravo izdvaja prirodna pasta za zube -  ZeoZubU ovoj kombinaciji zeolit je glavni nosač i olakšava prolazak antioksidanata do ćelija.Zeolit nije lek nego suplement koji ima potvrđena lekovita svojstva koja su dokazana brojnim studijama objavljenim u stručnim,  časobisima, kako u  medicini , veterini  i prehrambenoj industriji  tako i stomatologiji. 

 

 

Prirodni sastojci za zdravlje  zuba

 

Zeozub pasta za zube je jedinstven proizvod koji kombinuje prirodne sastojke za održavanje adekvatne oralne higijene. Ova pasta za zube koristi zeolit, mineral poznat po svojim detoksikacionim svojstvima, kao glavni aktivni sastojak. Zeolit deluje kao prirodni filter, uklanjajući toksine i bakterije iz usta, čime doprinosi svežem dahu i zdravim desnima.

Pored zeolita, Zeozub pasta sadrži i druge prirodne sastojke kao što su:

  • Ulje mente  koji se nalazi u pasti i  sa zeolitom  se ekstrakuje  iz organskog uzgoja.Ima antimikrobno, antibakterijsko i antiseptičko dejstvo pa tako sprečava i ublažava upale sluznice usne duplje, osvežavaju dah.
  • Aloe vera-ima antiflamatorno dejstvo te hladi,što značajno utiče na smanjenju tegoba kod upalnih procesa.
  • Kalcijum karbonat, koji jača zubnu gleđ i pomaže u prevenciji karijesa.

Ovi prirodni sastojci čine Zeozub idealnim izborom za one koji žele da izbegnu sintetičke hemikalije i fluorid, a istovremeno održavaju zdravlje svojih zuba i desni.

 

Efikasna zaštita od zubnih problema

 

Redovno korišćenje Zeozub paste za zube može značajno smanjiti rizik od različitih problema usne duplje. Zeolit, kao ključni sastojak, pomaže u uklanjanju plaka i sprečava nastanak zubnog kamenca. Njegova porozna struktura apsorbuje bakterije i toksine, čime se smanjuje rizik od upale desni i parodontopatije. Osim toga, etarsko ulje mente ne samo da osvežava dah, već i deluje protiv bakterija koje izazivaju loš zadah i infekcije usta.

Kalcijum karbonat pomaže u remineralizaciji zubne gleđi, čime se zubi jačaju i postaju otporniji na karijes. Kombinacija ovih sastojaka osigurava sveobuhvatnu zaštitu od najčešćih zubnih problema, čineći Zeozub pastu nezamenjivom u svakodnevnoj oralnoj higijeni.

 

 

Zeozub pasta za zube nije samo dobra za vaše zube, već i pomaže očuvanju životne sredine. Pakovanje Zeozub paste je napravljeno od recikliranih materijala, što pomaže u smanjenju ekološkog otpada. 

Kao dodatna pogodnost, Zeozub pasta dolazi u praktičnom pakovanju koje je praktično, lako za upotrebu i omogućava precizno doziranje. 

Izaberite Zeozub za svoju svakodnevnu rutinu oralne higijene i uživajte u svežem dahu, jakim zubima i zdravim desnima! 

Podeli