EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Zašto kupiti Nobel uređaj za prečišćavanje vode

Zašto kupiti Nobel uređaj za prečišćavanje vode

Zaštita koju pružamo decenijama


- Zato što smo firma koja traje na našem tržištu više od 23 godine,

- Zbog hiljada i hiljada naših zadovoljnih potrošača,

- Zato što je ugradnja kućnog prečišćivača vode mnogo lakši, ekonomičniji put od kupovine flaširane vode (gledajući na duži vremenski period, jer imamo uređaje koji su stariji od 15-20 godina i koji i dalje besprekorno rade i proizvode prečišćenu vodu).

- Zato što ugradnjom aparata za prečišćavanje vode uvek pijete svežu vodu za razliku od flaširane vode koja i ne znamo koliko dugo stoji i koliko je baš zdravo da se nalazi u plastičnoj ambalaži.


Napredni proces prečišćavanja vode


- Zbog samog procesa prečišćavanja vode gde gradska voda iz instalacija prolazi kroz naše filtere:

- polupropilenski filter od 5 mikrona koji zaustavlja pesak, mulj i sve metale koji i da se ne nalaze u gradskim vodovodnim bazenima, voda ih na putu do našeg domaćinstva pokupi iz prastarih vodovodnih instalacija,

- filter od aktivnog uglja koji otklanja neprijatne mirise a pre svega hlor koji se nalazi u velikim količinama u vodi (koji je jako neprijatnog mirisa ali nam i samo njegovo prisustvo u vodi garantuje da je do nas stigla makar bakteriološki ispravna voda).

- reversnu osmozu koja je srce našeg uređaja za prečišćavanje vode i čija reversna polupropusna membrana (priznata u celom svetu) vrši odstranjivanje neorganskih minerala, soli i svih ostalih nečistoća u vodi koji su sitniji od 0.001 mikrona.

- post filter koji je ujedno i poslednji filter u fazi prečišćavanja vode i koji se sastoji od aktivnog uglja, magnezijuma i kalcijuma i koji daje tako lep ukus našoj prečišćenoj vodi.

Aparat koji će Vam proizvoditi ovako prečišćenu vodu možemo ugraditi u Vašoj sudoperi gde ćete imati posebnu slavinu za istakanje prečišćene vode sobne temperature ili na radnoj površini gde ćete imati tri tastera za istakanje vruće, hladne i vode sobne temperature.

Pritiskom na ručicu slavine (na uredjaju koji je montiran u Vašoj sudoperi) ili na tasteru za istakanje prečišćene vode (na uređaju koji je montiran na Vašoj radnoj površini u kuhinji). Ova božanstvena voda se već nalazi u čaši i spremna je da utoli Vašu žeđ za prečišćenom i nadasve preukusnom i zdravom vodom za piće.

Izračunali smo i uštedu koju ćete ostvariti kupovinom uređaja za prečišćavanje vode ako gledamo na duži vremenski period. Ako polazimo od činjenice da dnevno tročlana porodica potroši najmanje 3l flaširane vode koja je u marketima oko 150 din i to pomnožimo sa 30 dana ispada da mesečno za flaširanu vodu plaćate 4500 din (flaširana voda koju kupujete je u nezdravoj plastičnoj ambalaži koja dosta vremena nakon punjenja u fabrici stoji u toj plastčnoj ambalaži). Kupovinom aparata za prečišćavanje vode gde bi Vam mesečna rata za uređaj za prečišćavanje vode iznosila oko 3500 din narednih 24 mesesca a posle toga kada je uređaj u Vašem vlasništvu mesečna rata za zamenu filtera bi bila nesto manje od 1000 din. Za sve to vreme bi uz uređaj za prečišćavanje vode imali daleko kvalitetniju (po svim ispitivanjima u Gradskom zavodu za ispitivanje kvaliteta vode), svežiju i daleko veću količinu prečišćene vode.

I  molim Vas da ovo ne shvatite kao reklamu već preporuku jednog prezadovoljnog korisnika Nobelovog uređaja za prečišćavanje vode.

Podeli