Ako ste odrastali gledajući crtane filmove (a sigurni smo da jeste) sasvim sigurno se sećate jednog od Snupijevih drugara, dečačića Linusa, koji je svugde sa sobom ''vukao'' svoje ćebence.

Psiholozi tvrde da takvi predmeti, poput ćebenceta, plišanog mede ili omiljene majice, pružaju deci utehu i daju im sigurnost pri suočavanju sa izazovima spoljašnjeg sveta.

Mališani doživljavaju razna uzbuđenja i pokušavaju da to ublaže nekim stvarima, pošto ne mogu da iskažu osećanja.

Psiholozi preporučuju roditeljima da podržavaju pravo deteta da uz sebe ima predmet koji mu pruža sigurnost.

Međutim, problem nastaje kada nismo u mogućnosti da baš svugde sa sobom ponesemo taj, omiljeni predmet. Takođe, taj izvor sigurnosti treba često prati, radi bezbednosti deteta, a tih par sati dok se predmet opere i osuši, deci mogu delovati kao večnost.

Upravo tu na scenu stupa jedan proizvod koji rešava roditelje ovih muka: Multifunkcionalno ćebence 9 u 1.

Izrađeno je od tkanine idealne teksture prijatne za bebinu kožu. Ova tkanina zimi greje, a leti smanjuje znojenje i upija znoj.

Multifunkcionalno ćebence 9 u 1 lako se održava, čak i pri pranju na niskim temperaturama. Pri pranju ne gubi formu, a zahvaljujući tkanini od koje je izrađeno, brzo se suši, tako da će vaš mališan veoma brzo dobiti svoj omiljeni predmet natrag i krenuti dalje u istraživanje sveta.

Dizajnirano je tako da se može koristiti napolju, za boravak u prirodi, ili na putovanjima. Deci, pored utehe i sigurnosti, pruža zaštitu od atmosferskih uticaja.

Odgovara svim dodacima za bebi opremu: kolicima, hranilici, ležaljci, auto-sedištu. Može se koristiti kao podloga za igru, marama za dojenje, ogrtač sa kapuljačom, vreća za spavanje...

Uz multifunkcionalno ćebence 9 u 1 svako dete se može slobodno uputiti u istraživanje sveta oko sebe, pretvoriti se u omiljenog super-junaka, ili jednostavno uživati u zasluženom odmoru nakon ispunjenog dana.