EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Prirodna pasta za zube sa zeolitom: Put do zdravog i blistavog osmeha

Prirodna pasta za zube sa zeolitom: Put do zdravog i blistavog osmeha

Šta mislite o prirodnoj pasti za zube? Da li mislite da je zubna pasta na prirodnoj bazi manje efikasna od konvencionalne paste za zube koju možete da rafovima supermarketa i drogerija? Razmislite ponovo! Prirodna pasta za zube ima svojstva koja su superiornija u odnosu na klasičnu, bez da sadrži upitne hemijske sastojke. A narednih 5 razloga za korišćenje prirodne paste za zube svakako će vam izmamiti osmeh na licu.

Prirodna pasta čisti zube na siguran način

Da li ste znali da mnogi sintetički hemijski sastojci prisutni u konvencionalnim pastama za zube mogu da se apsorbuju u vaše telo i utiču na vaš nervni ili hormonalni sistem? Upravo jedan takav je triklosan, antibakterijski agens, koji utiče na ravnotežu našeg endokrinog sistema, posebno hormona štitne žlezde.

Sa druge strane, prirodne paste za zube su lišene takvih štetnih supstanci. Zubne paste na prirodnoj bazi ne sadrže nikakve veštačke sastojke. One imaju sposobnost da nežno i učinkovito čiste vaše zube, istovremeno se boreći protiv bakterija pomoću ekstrakata biljaka, prirodnih minerala i antiseptičkih esencijalnih ulja.

Do svežeg daha uz prirodnu zubnu pastu

Prirodne i organske paste za zube osvežavaju dah podjednako dobro kao i one klasične. Međutim, zubna pasta za prirodnoj bazi sadrži moćna esencijalna ulja koja prirodno osvežavaju dah i to čini bez trunke hemijskih dodataka. Esencijalna ulja mente i čajevca neretko se koriste u prirodnim pastama za zube kako bi osvežila dah. Ona posebno pružaju svoje antibakterijsko dejstvo kako bi eliminisala bakterije koje uzrokuju neprijatan zadah.

Prirodna pasta za zube sprečava i umiruje bol desni

Imate osetljive desni? Da li vam se čini da obična zubna pasta samo pojačava vaše simptome? To je zato što je ona često previše “agresivna” za osetljive desni. Nasuprot tome, prirodne i organske paste za zube mogu da budu pravi saveznik kod znakova oralne osetljivosti. Naime, one se sastoje od biljnih ulja i umirujućih ekstrakata biljaka, kao što je, recimo, aloe vera ili esencijalno ulje mente, koji su sposobni da umire nadražene ili bolne desni.

Prirodna zubna pasta uklanja plak

Da li ste znali da prirodne paste za zube imaju efekat izbeljivanja bez uticaja na gleđ vaših zuba? Zapravo, silicijum dioksid je prirodni mineral koji se često koristi da blago, ali efikasno, polira površinu vaših zuba i uklanja plak. Silicijum dioksid se može naći u zeolitu, koji zahvaljujući antioksidativnom svojstvu, takođe, umanjuje izglede za pojavu paradentoze i ublažava postojeću.

Dečja pasta za zube na prirodnoj bazi

Kada mališani počinju da samostalno peru zube, neizbežno je i da progutaju pastu za zube. To je pravi problem kada se koristi komercijalna pasta za zube zato što njene veštačke hemikalije mogu da se apsorbuju u dečjem organizmu. Prirodne paste za zube su bez fluorida, bez veštačkih dodataka, bez triklosan i bez natrijum lauret sulfata. Stoga, čak i ako se progutaju, prirodne zubne paste ne predstavljaju rizik po zdravlje dece starije od 6 godina.

U potrazi ste za prirodnom pastom za zube?

Ni reč više. 100% prirodna zubna pasta Zeozub je ono što vama treba. Ova zubna pasta sa aktiviranim zeolitom na prirodan i zdrav način će voditi računa o vašim zubima i osmehu. Od sastojaka sadrži pomenuti zeolit, koji se stara o regeneraciji sluzokože dok istovremeno delikatno skida plak, čuvajući zubnu gleđ netaknutom. Da desni ostanu zdravi, a karijes se ne pojavi, brine se nežna aloe vera. Za svež dah tu je ulje mente, koje će neprijatan miris držati pod kontrolom.

Podeli