Vazduh koji dišemo je u žiži interesovanja, još od pre pojave epidemije Korona virusa.

Ukoliko se sećate prošle zime, vazduh u našoj prestonici bio je neverovatno zagađen, a to nas očekuje i ove zime. Zamislite neprijatnost kad otvotite prozor da provetrite sobu,a u sobu uđe još gori vazduh.

Da ne pričam o smogu i neprijatnim mirisima koji dolaze spolja, pa još i strah od virusa i bakterija....

Sa obzirom da su Avgust i Septembar meseci kada alergije najviše napadaju, rešenje postaje još bitnije, posebno ako se uzme u obzir da je i školska godina za decu počela uprkos pandemiji COVID-19.

Prečišćivač vazduha protiv alergija i duvanskog dima

Kao dugogodišnji pušač, nažalost veoma sklona alergijama na sve i svašta, nakon pojave epidemije shvatila sam da moram svojoj porodici, pa i samoj sebi obezbediti zdraviji način života, pa samim tim i sigurniji.

Prvo što smo nabavili, nedugo nakon pojave globalne pandemije bio je fotokatalitički prečišćivač vazduha Ambilife. Iskreno, ono što me je podstaklo da ga kupim nije bila pandemija, nego moje dosadne, uporne alergije.

Preciscivac vazduha ambilife za pocetak skolske godine protiv virusa

Kada smo se malo bolje informisali,shvatili smo da smo kupili jedan fenomenalan uređaj - Ambilife steriliše vazduh i samim tim sprečava da se virusi i bakterije šire po prostorijama.

Ambilife je poboljšao kvalitet života , jer udisanjem čistog vazduha, bez alergena, imunitet mi se popravio ,a samim tim je i opasnost od zaraze manja.

Kako zaštititi decu u školi u doba korone?


Početak školske godine mnogim roditeljima,a naročito deci je veoma teško pao zbog mera koje su uvedene u školama.

Ruski preciscivac ambilife za pocetak skolske godine

Ono što me je definitivno ubedilo da ostalim roditeljima preporučim Ambilife je bilo to da se on Rusiji stvarno koristi u školama i obdaništima kao zaštita od virusa i bakterija, i to još od pre pojave Korone.

Mi roditelji smo se na nivou odeljenja organizovali među sobom i nabavili Ambilife za učionicu u kojoj odeljenje boravi.

Za nedelju dana još tri razreda je za svoje učionice poručilo Ambilife i zaista sam ponosna što sam preporučila kvalitetan, pouzdan uređaj,a pri tom olakšala i deci i nastavnicima.

Slobodno vreme koje sam imala za vreme policijskog časa, upotrebila sam da surfujem netom, pa sam na ovom istom sajtu gde sam poručila Ambilife, našla još jedan uređaj kojeg smatram bukvalno članom porodice - aparat za prečišćavanje vode sa magnetajzerom.

Podizanje imuniteta magnetnom vodom

Zdrava i čista voda je neophodna za pravilno funkcionisanje organizma i za dobar imuni sistem.

Magnetna voda za imunitet

Magnetna voda je najsličnija izvorskoj i ima fantastična lekovita svojstva.

Magnetna terapija odavno je poznata, a poslednjih decenija sve više dobija na značaju u alternativnom lečenju i olakšavanju tegoba.

Ono što našu vodu iz česme čini nekvalitetnom su primese koje se ubacuju u vodovod kako bi se dobio zadovoljavajući kvalitet vode. Zadovoljavajući!

Voda iz vodovoda je puna kamenca,fluora ,a često ima i neprijatan miris i čudan ukus.

Reversna osmoza u Stella aparatu zadužena je za temeljno prečišćavanje vode od:

  • hlora,
  • pesticida,
  • virusa,
  • bakterija
  • i ostalih nečistoća.

Voda se zatim prolaskom kroz filtere obogaćuje kalcijumom i magnezijumom i magnetiše.

TEST: Koliko je lekovita magnetna voda?


Evo jednostavnog testa da proverite koliko je lekovita magnetisana voda.

Zalivajte jednu biljku običnom vodom iz česme ,a drugu zalivajte vodom iz Stella aparata. Biljka koja je dobijala čistu, namagnetisanu vodu ima zelenije, krupnije listove, prosto buja, ima više cvetova i izgleda zdravije. Konkretno eksperiment sam sprovela na ljubičicama.

Kako se zastititi od alergija i korone magnetna voda

Magnetna voda test

Ukoliko niste ljubitelj cveća,možete probati i sa kućnim ljubimcima. Ponudite svom ljubimcu dve činije sa vodom. U jednu stavite običnu česmovaču, au drugu prečišćenu, magnetisanu vodu.

Verujte...izabaraće magnetisanu vodu, jer životinje mnogo jače osećaju magnetno polje nego ljudi.


Naučno je dokazano da ljudi koji piju oplemenjenu vodu mnogo manje oboljevaju, da im se nivo energije podiže ,da se regulišu metabolički procesi ,da su otporniji na stres i da mnogo manje boljuju od depresije.

Dodaću da magnetna voda povoljno utiče na urinarni sistem i da pospešuje izbacivanje peska i kamena iz bubrega i mokraćnih kanala.

Pitka, čista voda za moju porodicu i svež, čist vazduh u domu su doprineli da se mnogo manje razboljevamo. Ulaganje u svoj dom, ulaganje u zdraviju budućnost nikad nije promašena investicija.

Upravo na ovom sajtu gde sad čitate ovo moje iskustvo, naćićete proverene, sertifikovane, kvalitetne proizvode za podršku zdravom načinu života i to vam ja garantujem!!!

Pozdrav od Cakane!