EKSKLUZIVNO U SRBIJI

Koji HEPA prečišćivač vazduha kupiti?

Koji HEPA prečišćivač vazduha kupiti?

Već duži niz godina, ako ne i decenijama udišemo prljav vazduh, punu raznih nečistoća, dok su retki oni koji udišu čist vazduh, a još je manje onih koji sebi svakodnevno mogu priuštiti čist i zdrav vazduh.
Treba da se zapitamo:

Da li znamo kakav vazduh udišemo i šta se sve nalazi u jednom udisaju vazduha.


U vazduhu koji udišemo svakog dana se mogu naći:

  • prašine,
  • polena,
  • neprijatnog mirisa od duvanskog dima,
  • takođe i izduvnih gasova od motornih vozila,
  • pored svega toga u vazduhu ima raznih vrsta VIRUSA a i BAKTERIJA.


Kad se sve to sabere, dođe se do zaključka da je zaista privilegija u današnje vreme udisati ČIST, SVEŽ i pre svega zdrav VAZDUH!

Kako se rešiti negativnih pojava koje se nalaze u VAZDUHU?


Ambilife uređaj za filtriranje-prečišćavanje VAZDUHA će to rešiti za Vas, kako bi ste Vi i vaša porodice udisali ČIST, SVEŽ I PRE SVEGA ZDRAV VAZDUH.

Uz pomoć AMBILIFE uređaja za prečišćavanje vazduha, ponovo ćete disati punim plućima.

AMBILIFE uređaj za pričišćavanje vazduha ima sedmostepenu filtraciju prljavog vazduha. Prljav vazduh prolazi kroz prvi mehanički filter koji zadržava prašinu, dlačice od kućnih ljubimaca, perut i polen.

Drugi filter je filter HLADNE katalize (trokomponentni filter), koji uklanja formaldehide, amonijak, benzen, vodonik solfide i neutrališe otrovne gasove koje ispušta drvenarija, nameštaj, zidne tapeta, zavese i posteljina-prekrivači nameštaja.

Treći HEPA filter je peto mikronski filter koji neutrališe najsitniju prljavštinu, svojim antimikrobnim agensima efikasno neutrališe bakterije.

Nakon svih ovih filtera vazduh dolazi do UV Lampe, koja dodatno i efikasno steriliše vazduh od virusa i bakterija.

Uređaj takodđe poseduje i jonizator vazduha. Jonizator oslobađa veliku količinu anjona zbog toga vazduh postaje negativno naelektrisan, usled čega dolazi do vezivanja pozitivno naelektrisanih čestica kao što su aerosoli, dim, virusi i bakterije. Čistice na ovaj način postaju teže i kao takve padaju na pod. Vrlo brzo nakon upotrbe uređaja ćete primetiti razliku prečišćenog vazduha i kvalitet vazduha. Osetićete svežinu u vazduhu kao da ste na izletu u prirodi.

ZDRAVLJE NEMA CENU. PORUČITE ODMAH

Podeli