Antibakterijski SANO-NANO sapun nije samo sapun, to je proizvod koji je mnogo više od toga, on je revolucionarno rešenje za odbranu od, sve više preteće, opasnosti od postojećih i novih bakterija i virusa koje se svakodnevno pojav­ljuju u prirodi.

U svetlu trenutne situacije sa Corona virusom, SANO-NANO sapun predstavlja idealno sredstvo prevencije.

Sano nano sapun sa cesticama srebra protiv virusa

Bakterije su svuda oko nas i ne možemo izbeći da se sa njima susrećemo, što je u određenim situacijama veoma opasno. U slučajevima slabijeg imuniteta, uzrokovanog bilo kojim razlozima, u varijanti bilo kakvog poremećaja metabolizma ili nekog drugog problema organizma, svaka bakterija postaje potencijalni uzročnik velikih problema.

Da bi se izbegli svi ti problemi doktori nam predlažu da što češće peremo ruke kao deo tela koji ima najviše dodira sa okolinom. Obzirom da često nismo u situaciji da to inače radimo svakih dva-tri sata veoma je bitno da pranje ruku bude sa sredstvom koje će uništiti bakterije i obezbediti zaštitu od njihovog delovanja i mnogo vreme­na posle samog čina pranja ruku.

Pod datim okolnostima sa širenjem zaraze Corona virusa, ruke bi trebali da peremo nakon svakog "rizičnog" kontakta sa osobom ili površinom.

Ruke se obično peru sapunom, ali nije svejed­no kojim. Odabirom antibakterijskog sapuna SANO-NANO rešavate problem zaštite od bakterija i virusa, ali i problem suve kože. Takođe, ako imate tip kože sklon aknama, opet je rešenje sapun SA­NO-NANO, kao i higijena stopala, koja će imati pravi efekat samo sa SANO-NANO sapunom.

SANO-NANO antibakterijski sapun jedinstven je u svetu. Svoje izuzetno delovanje temelji na prirodi mikro čestica srebra koje se nalaze u njegovom sastavu. Srebro je prirodni antibi­otik, verovatno najstariji i jedini koji ne izaziva štetne nuspojave. Koža na SANO-NANO sa­pun reaguje prijatnim i ugodnim osećajem.

Revolucionarna tehnologija implementacije srebrnih čestica izuzetne čistoće od 99,99% u osnovi sapuna omogućava postizanje izuzet­nih zdravstvenih i estetskih dobrobiti. Osim što koži daje nežnost, sapun je čisti od svih vrsta bakterija i nečistoća i pruža joj dugotrajnu ela­stičnost i zaštitu.

Posebne karakteristike SANO-NANO sapuna su:

  • ono što žene posebno cene kod upotrebe SANO-NANO sapuna je da je lice zategnutije, koža mekša i nežnija, a ujedno lakše podno­si negativne atmosferske uticaje poput suvog vazduha i vrućine. Samim tim poboljšava se tonus kože i vraća prirodna, zdrava boja;
  • sapun je podjednako namenjen i za negu lica muškog dela populacije u svako doba, a po­sebno nakon brijanja, čime će se otkloniti svaka mogućnost neželjenih pojava poput svraba, peckanja ili crvenila;
  • sapun je idealan za pranje veoma osetljive dečije kože, posebno područja nadraženih od nošenja pelena;
  • do dva puta duže trajanje SANO-NANO sapuna u poređenju sa drugim sapunima, te samim tim dugotrajno velika ušteda za budžet porodice;
  • antibakterijski SANO-NANO sapun temeljno i dubinski čisti mladalačku kožu sklonu pojavi akni i bubuljica. Kombinacija aktivnih kompo­nenti sapuna i srebra pomaže ubrzano ukla­njanje već postojećih i sprečava pojavu novih akni i bubuljica, što ga čini idealnim rešenjem za mladalačke bubuljice i akne.

Način upotrebe

Sapun je najbolje koristiti tako što ćete ga do­bro utrljati na željeno područje, pričekati pola minuta, kako bi se srebro upilo u kožu i nakon toga ga nežno isprati mlakom vodom. Za još veći užitak priuštite sebi masažu tela dugotraj­nim sapunanjem s efektom bogate pene.

Pranje ruku sano nano sapunom

Način delovanja

Srebro je u svim proizvodima neškodljivo za telo, nema poseban miris niti deluje iritirajuće na bilo koju vrstu kože, pa čak ni na najoset­ljiviju. Čestice srebra u SANO-NANO sapunu pojačavaju efekat čišćenja i stvaraju zaštitni sloj na opranoj površini kože.

Sastojci sapuna

Način proizvodnje i visoko-vredni prirodni sa­stojci su ono su što SANO-NANO sapun čine posebnim i daje mu prednost pred drugim sličnim proizvodima. Kokosovo i maslinovo ulje, te blagotvorna zelena glina (poreklom iz Francuske) čine bazu sapuna u koju su dodati brojni biljni ekstrakti, alge, kamilica, vitamin E i naravno, nano-čestice srebra čistoće 99,99%.

Korisni saveti:

  • Ruke perite posle češće,toplom vodom i SANO-NANO sapunom,najmanje 20 sekundi
  • ne izlažite sapun svetlu, jer bi mogao pro­meniti boju;
  • ne čuvajte ga u metalnim posudama, kako ne bi izgubio na delovanju reakcijom srebra sa drugim metalima;
  • ako sapun dođe u dodir s očima, može iza­zvati peckanje i crvenilo, ali njegovi prirodni sastojci neće izazvati nikakve posledice;
  • ne smeju ga koristiti osobe alergične na srebro.

Kupi odmah! Sano nano sapun